Tapiolan Urheilupuiston jalkapallostadion

Tapiolan Urheilupuiston jalkapallostadion

”Espoon Kaupunginhallitus päätti 17.6.2019 hyväksyä Tapiolan urheilupuiston jalkapallostadionin muodostaman hankekokonaisuuden alustavat luonnossuunnitelmat (HKP ja SITOWISE Oy) jatkokehittämisen lähtökohdaksi; hankekokonaisuus käsittää pysäköintilaitoksen, jalkapallostadionin, palvelukorttelin ja asuinkorttelin”.

Raitinkartano, Tapiola

Raitinkartano, Tapiola

Espoon Tapiolaan sijoittuvan, allianssimallilla toteutettavan KOy Raitinkartanon rakennustyöt ovat alkaneet. Allianssissa kumppaneinamme ovat MEK (Merimieseläkekassa), FIRA Oy, Granlund Oy ja Sweco Oy. Rakennuksen laajuus on n. 20 000 kem2 sisältäen 90 asuntoa ja liiketiloja kolmessa kerroksessa Tapiolan uuteen liikekeskukseen sekä metro- ja bussiterminaaliyhteyksiin integroituen.

Helsinki-Vantaan Terminaali 2

Helsinki-Vantaan Terminaali 2

5.6.2017
ALA, HKP ja Ramboll Finland voittivat Helsinki-Vantaan Terminaali 2 laajennuksen kutsukilpailun

Voittaja: “City Hall”

Tekijät:

Arkkitehtitoimisto ALA: Juho Grönholm, Antti Nousjoki ja Samuli Woolston avustajinaan Lotta Kindberg, Pauliina Rossi, Petri Herrala, David Gallo ja Rachel Murray

Arkkitehtitoimisto HKP: Pekka Leskelä ja Mikko Suvisto

Ramboll Finland: Jukka Sirén

Konsultit, Ramboll Finland: Pekka Kuorikoski, Pekka Ahola, Juha Åberg, Rauno Laatikainen, Juho Suolahti

Visualisoinnit, VIZarch: Petra Grísová, Vratislav Zíka ja Jakub Frolík

Matinkylän metrokeskus

Matinkylän metrokeskus

HKP:n suunnitteleman Kauppakeskus Ison Omenan laajennuksen (Matinkylän metrokeskus ja palvelutori) vip-avajaiset olivat 10.8.2016.  Yleisölle tilat avattiin 11.8.2016.  Rakennuksessa olevat Matinkylän metroaseman lippuhalli ja bussiterminaali avataan myöhemmin.

Väri 15 -kilpailun voitto

Väri 15 -kilpailun voitto

Laura Vara esittelee Eventes Business Gardenia palkintojenjakotilaisuudessa Messukeskuksessa.

HKP:n suunnittelema Eventes Business Garden sai Väri15 kilpailussa jaetun ensimmäisen palkinnon yhdessä Presidentinlinnan kanssa. Väri-kilpailulla halutaan edistää ja tuoda esille suomalaista värisuunnittelua. Joka toinen vuosi pidettävän kilpailun järjestävät Pintaurakoitsijat ry ja Helsingin Maalarimestariyhdistys yhdessä Messukeskuksen kanssa, nyt viidettä kertaa.

Linkki Kauppalehden uutiseen